Elementul cel mai important al barului este tejgheaua. Amplasata la 1,10 m inaltime fata de pardoseala, ea este piesa care delimiteaza zona de preparare si servire a bauturilor de cea a clientilor. In „fata“ sunt insirate scaunele specifice, iar in spate, sub nivelul tejghelei, la 90 cm fata de pardoseala, apare un blat de preparare sub care se tin sticlele de bauturi, la vedere fiind numai câteva pahare, shakere, accesorii diverse. Peretele din spatele barului poate fi unul de expunere, din caramida aparenta, lemn, oglinzi, inox, având culori tari, texturi brutale. Cel mai simplu lucru pe care il putem face, mai ales când ne-am decis ca livingul e prea mic si e momentul sa renuntam la balcon pentru un plus de spatiu interior, este sa folosim parapetul vechiului geam ca tejghea de bar. Finisând bine peretele, caloriferul poate ramâne pe loc. Aici pot fi amplasate rafturile pentru sticle. Pentru pahare putem cumpara un rastel din inox cu prindere pe tavan pe care il putem monta in golul ferestrei, sub buiandrug. Daca exista posibilitatea si spatiul permite, pot fi amplasate din loc in loc spoturi sau aplice. Elementul cel mai important al barului este tejgheaua. Amplasata la 1,10 m inaltime fata de pardoseala, ea este piesa care delimiteaza zona de preparare si servire a bauturilor de cea a clientilor. In „fata“ sunt insirate scaunele specifice, iar in spate, sub nivelul tejghelei, la 90 cm fata de pardoseala, apare un blat de preparare sub care se tin sticlele de bauturi, la vedere fiind numai câteva pahare, shakere, accesorii diverse. Peretele din spatele barului poate fi unul de expunere, din caramida aparenta, lemn, oglinzi, inox, având culori tari, texturi brutale. Cel mai simplu lucru pe care il putem face, mai ales când ne-am decis ca livingul e prea mic si e momentul sa renuntam la balcon pentru un plus de spatiu interior, este sa folosim parapetul vechiului g