Doina lucrează ca ospătar încă din 1989. A început la restaurantul Trandafirilor, a lucrat pentru La Bamba, iar de doi ani este cea care îi serveşte pe clienţii Bistro. Are 36 de ani, a absolvit Liceul Economic şi lucrează în domeniu pentru că spune că această meserie i se potriveşte cel mai bine. "Am ales această meserie pentru că mă reprezintă. Îmi place enorm de mult ceea ce fac şi fac cu drag", spune zâmbind Doina.
Spune că munca nu este grea, dar uneori mai are parte şi de clienţi dificili, dar dacă ai răbdare şi şti cum să faci să aplanezi conflictele, totul iese bine. "Sunt clienţii casei, care vin cu plăcere atât pentru preparate, cât şi pentru personal. Secretul meseriei este să reuşeşti să te faci apreciat de client, prin serviciile pe care le oferi, să reuşeşti să intri sub pielea lui, să-l serveşti cu amabilitate, pentru că altfel rişti să nu se mai întoarcă", precizează Doina.
Pentru că a munci în domeniu şi în anii dinainte de Revoluţie, Doina povesteşte că acum nu mai este deloc cum a fost atunci. "Volumul de muncă era enorm în acei ani, când am intrat eu în domeniu. Se muncea pe brânci. Acum, totul este mai lejer. Mult mai lejer. Trecerea de la un regim la altul s-a simţit foarte mult în acest domeniu", spune ospătăriţa.
Timpul liber şi-l petrece împreună cu fetiţa ei Larisa, în vârstă de 11 ani, de care este foarte mândră. În afară de familie şi restaurant, Doina îşi face timp şi pentru ea. "Îmi place foarte mult sportul. Chiar dacă nu mai am foarte mult timp la dispoziţie, îmi place foarte mult să alerg, îmi place înotul şi toate genurile de muzică", spune zâmbind Doina. Spune despre ea că este o persoană ambiţioasă, care munceşte foarte mult, dar cu dăruire şi îi place foarte mult distracţia. "Deşi sunt foarte emotivă, sunt o fire foarte veselă, îmi place foarte mult să glumesc cu clienţii. Cred că acesta este motivul pentru