Lamaile, soia, bauturile alcoolice, otetul, cafeaua, ceaiul negru, portocalele, mandarinele si grapefruit sunt alimente nerecomandate in cazul persoanelor anemice sau cu deficit de calciu.
In schimb, trebuie consumate lactate, orez, spanac, morcovi, cartofi - dar numai fierti, supe, legume fierte, banane, mere, cirese, struguri, stafide. Zilnic, persoanele anemice sau cu deficit de calciu trebuie sa bea cel putin doi litri de apa.
Lamaile, soia, bauturile alcoolice, otetul, cafeaua, ceaiul negru, portocalele, mandarinele si grapefruit sunt alimente nerecomandate in cazul persoanelor anemice sau cu deficit de calciu.
In schimb, trebuie consumate lactate, orez, spanac, morcovi, cartofi - dar numai fierti, supe, legume fierte, banane, mere, cirese, struguri, stafide. Zilnic, persoanele anemice sau cu deficit de calciu trebuie sa bea cel putin doi litri de apa.