Carisma este numele ales de cantautorul Gheorghe Gheorghiu pentru localul său recent înfiinţat. Clădirea, situată lângă celebrul bar Bamboo, a fost decorată de designerul Dan Văleanu. Pentru Carisma este numele ales de cantautorul Gheorghe Gheorghiu pentru localul său recent înfiinţat. Clădirea, situată lângă celebrul bar Bamboo, a fost decorată de designerul Dan Văleanu. Pentru a da personalitate noului club-restaurant, artistul a optat pentru picturi mai speciale, în nuanţe de verde şi portocaliu. Muzica aleasă de patron împreună cu administratorul George Chira se adresează celor care preferă piesele de succes ale anilor trecuţi, deci genul "oldies" este la mare preţ. În club, aflat la demisolul clădirii, există şi un DJ care satisface cerinţele tinerilor, regula însă este fără manele! şi pentru că localul este al unui cantautor, acesta le va cânta 2-3 zile pe săptămână clienţilor săi fideli. Nici piesele clasice sau latino n-au fost uitate, pentru aceste momente fiind angajaţi tinerii Adrian şi Cătălina Naidin, care vor interpreta, la vioară şi violoncel, melodii celebre Meniul "inventat" de Gigi Gheorghiu împreună cu amicul său George Chira cuprinde preparate tradiţionale, dar şi dintre cele sofisticate, la modă acum: creveţi, doradă (un fel de peşte), salate berlineză, vieneză, bulgărească, de crudităţi, cu ton, cu preţuri cuprinse între 120.000-140.000. La mare căutare sunt şi clătitele crocante făcute dintr-un aluat special, a cărui reţetă este secretă Gurmanzii se pot delecta cu ficat de gâscă, porc cu migdale şi ananas (180.000 lei), pui cu mere şi portocale, prepeliţă cu sos carisma sau cu platoul şefului, o simfonie pescărească cu sparanghel. Toate, stropite cu vinuri de vinotecă din 1956 până în 1983.