Am 56 de ani si am fost diagnosticata cu melanom pe pulpa piciorului stang (am avut o alunita din nastere, care s-a infectat din cauza ca am fost muscata de un cocos).
Am mers sa dau la gaini de mancare imbracata in fusta, iar cocosul a crezut ca alunita e vreun graunte de ciugulit.
Am incercat cu rostopasca, dar piciorul a inceput sa ma doara tot mai tare, iar apoi durerea s-a mutat in mana stanga si sanul stang. Speriata, m-am dus la biserica si m-am rugat cu disperare lui Dumnezeu sa ma ajute, iar El a facut-o, scotandu-mi in fata o carte a unui medic american, pe care ulterior cineva mi-a furat-o. In ea era vorba de cancer si continea o reteta pe care am urmat-o deindata si m-am vindecat. O reproduc exact, in speranta ca le va fi si altora de folos.
Iata reteta: se iau in parti egale morcov, sfecla rosie, varza rosie (cine nu suporta varza rosie o poate inlocui cu varza alba), telina radacina. Se spala bine toate legumele si se dau prin storcator (trebuie sa fie unul mai puternic, deoarece cura tine 40 de zile). Sucul rezultat se pune in borcan de sticla si se bea peste zi, cat iti este necesar, pentru a nu-ti fi foame. (Resturile de legume pasate se arunca sau se dau la pasari sau porci.) Cand va este sete, va faceti ceai de: salvie, galbenele, coada-soricelului, in care se poate pune, dupa gust, suc de lamaie. Ceaiurile se beau pe rand, nu se combina. Deci, intr-o zi ceai de salvie, care se poate bea pana la o saptamana, apoi ceai de galbenele, apoi de coada-soricelului. Se repeta, pana ce trec cele 40 de zile. Dupa 40 de zile, nu mancati imediat, ca puteti muri. Se trece la mancare treptat, cate putin. La inceput, faceti ciorbite din cele patru legume (varza, telina, sfecla rosie, morcovi, in care adaugati ceapa, si pentru a o acri, puneti suc de lamaie). Mai puteti pune putin orez, iar treptat, mariti cantitatea. La fel, incepeti si cu u