Astfel, presedintele Consiliului Judetean, Marius Nicoara, este un adevarat cowboy al zilelor noastre, primarul Emil Boc are aspiratii profesionale ridicate, iar Prefectul Clujului, Alin Tise, este aproape un grandoman
De cele mai multe ori, alesii nostri nu sunt complet sinceri in declaratiile pe care le fac. Nu trebuie sa avem un al saselea simt sau inclinatii spre paranormal ca sa vedem daca o persoana este absolut sincera sau nu, aceasta putandu-se trada foarte usor prin intermediul gesturilor, mimicii sau diferitelor ticuri nervoase.
Dar cand acele persoane sunt tocmai cei pe care i-am votat sa ne reprezinte, situatia se complica si interesul general e acela de a afla ce se ascunde in spatele unui costum si a mastii de politician.
Curioasa din fire, GAZETA a apelat la ajutorul unor specialisti grafologi care ne-au descrifrat caracterul alesilor nostri prin intermediul semnaturilor care ii reprezinta in actele oficiale.
Ca si definitie, grafologia este stiinta care se ocupa cu identificarea trasaturilor sau slabiciunilor de caracter ale unei persoane, bazandu-se pe specimenul scrisului sau.
Astfel, desi parerile grafologilor pot fi catalogate drept subiective, marea lor majoritate tind sa fie de acord ca un scris accentuat reprezinta o persoana despotica, un scris alungit reprezinta un caracter care gandeste metodic lucrurile, un specimen de scris descendent reprezinta un caracter descurajat si depresiv iar o semnatura
legata si uniforma reprezinta o persoana calma si echilibrata. Caracterizarile de mai jos nu reprezinta si nici nu se pretind a fi un adevar absolut.
Dar, avand in vedere ca toti specialistii cu care GAZETA a colaborat au dorit sa-si pastreze anonimatul, putem avea o imagine cat de cat apro