Reteta coreeana contra cancerului.
Desi inca din anul 1980 cunosc un tratament impotriva cancerului, nu l-am oferit niciodata la nici o revista, din cauza ca reteta mi-a fost ceruta de un medic de la spitalul de urgenta din Bucuresti, care-l trata pe sotul meu, operat de carcinom papilar, si care, dupa un an, a facut metastaza. Stiind ca in Coreea de Nord nu se moare de cancer, iar eu aveam acolo un var inginer prospector, iar sotia lui era chimista la Spitalul de Oncologie, am apelat la ei sa-mi trimita o reteta. Asa am intrat in posesia unui tratament miraculos cu ginseng. Din pacate, medicul caruia i l-am oferit a inceput sa comercializeze reteta, fapt care m-a suparat foarte mult. Mi-am jurat sa nu-l mai dau niciodata din mana, dar numarul mare de scrisori pe teme de cancer, publicate la dvs. in revista, m-a impresionat foarte mult. In plus, eu am 80 de ani si nu vreau sa mor cu acest secret. Anul trecut, i-am oferit tratamentul unei bolnave de cancer pulmonar, care dupa operatie facuse metastaze. Dupa doua saptamani, s-a dus la medic sa-si faca radiografie. Pe ecran n-a mai aparut cancerul, ci numai o cicatrice. Mirat, medicul a intrebat-o ce-a facut, si dupa ce a aflat adevarul, i-a sugerat sa continue tratamentul asa cum i s-a spus. Va ofer si dvs. reteta, in speranta sa nu mai moara atatia oameni de cancer. Tratamentul nu se intrerupe tot restul vietii. Reteta:
Se ia un pui de gaina mare, cu pene negre, se taie, se curata, se arunca maruntaiele, capul cu gatul si labele, apoi se face o crestatura in interiorul pasarii (de-a lungul sternului, de la iades pana jos), in care se introduce continutul a 22 capsule Ginseng. Puiul se pune intr-un vas fara apa (medicamentul trebuie sa fiarba numai in sucul pasarii) care, la randul lui, se pune intr-o oala cu apa, deci in bain-marie (fierbere in aburi). Se lasa pe foc aproximativ 4 ore. (Sa se pro