Presedintele Traian Basescu si-a scos sotia la o cina romantica, sambata seara, la restaurantul “Jaristea”. Cei doi si-au facut aparitia la ora 19.50 si au petrecut pana in jurul orei 23.35.
Meniul pregatit de bucatarii Jaristei, atent supravegheati de patroana localului, Laura Nicolau, a constat in mizilicuri de Jaristea, rulada de prapura, invartitura de somon, muschi de vitelusa umplut cu ficat de gasca, branza de oaie, cascaval macedonean, icre, zacusca, vinete, rosii, castraveti.
La felul doi, cuplul prezidential s-a delectat cu piept de pui la gratar cu ardei copti, iar la desert au optat pentru sarailie si fructe cum ar fi pepene galben si rosu si au baut suc proaspat de portocale.
Programul artistic al serii a fost asigurat de Doru Tufis, Taraful Luceafarul Regal, dansatori ai Teatrului National si prim-solista Operei Romane, Ligia Duna. Toata consumatia s-a ridicat la suma de 2.325.000 lei.
Presedintele Traian Basescu si-a scos sotia la o cina romantica, sambata seara, la restaurantul “Jaristea”. Cei doi si-au facut aparitia la ora 19.50 si au petrecut pana in jurul orei 23.35.
Meniul pregatit de bucatarii Jaristei, atent supravegheati de patroana localului, Laura Nicolau, a constat in mizilicuri de Jaristea, rulada de prapura, invartitura de somon, muschi de vitelusa umplut cu ficat de gasca, branza de oaie, cascaval macedonean, icre, zacusca, vinete, rosii, castraveti.
La felul doi, cuplul prezidential s-a delectat cu piept de pui la gratar cu ardei copti, iar la desert au optat pentru sarailie si fructe cum ar fi pepene galben si rosu si au baut suc proaspat de portocale.
Programul artistic al serii a fost asigurat de Doru Tufis, Taraful Luceafarul Regal, dansatori ai Teatrului National si prim-solista Operei Romane, Ligia Duna. Toata consumatia s-a ridicat la suma de 2.325.000 lei.
@N_P