Sunt multi cei care nu au auzit de restaurantul Da Davide. Era si cazul meu pâna in urma cu ceva timp. Sunt insa destui cei care au auzit si care, dupa ce au intrat o data, au revenit cu placere, mai mult decât incântati sa ia loc la una dintre mesele localului. Restaurantul Da Davide este genul de local care te face sa te simti important. Desi cred ca nu aceasta a fost intentia administratorilor, mai ales ca servirea este aceeasi indiferent de felul in care este imbracat clientul, aceasta a fost impresia pe care mi-a lasat-o mie localul mobilat simplu, dar in acelasi timp elegant (culorile si aranjamentele florale, detaliile sunt cele care fac diferenta). Meniul este bogat, cu preparate culinare dintre cele mai sofisticate, asa cum este si aparent banalul snitel „Ambasador“ care, pe lânga bucata de carne data prin pesmet si ou si prajita in ulei, mai contine si ficat de pui si câteva rondele de cârnaciori subtiri, toate acoperite „artistic“ cu un strat de piure de cartofi... Daca va multumiti cu un singur preparat culinar si nu mai vreti sa mâncati si altceva, pretul nu ar trebui sa vi se para mare pentru o masa. Numai ca, daca mai vreti si altceva, cum ar fi o supa, o salata sau un desert, suma, evident, ar creste si sunt putini cei care si-ar permite o astfel de masa in fiecare zi (mai ales cei care au un câstig lunar mediu sau sub mediu). Amabilitatea personalului (care s-ar putea sa va trateze ca pe o cunostinta veche si sa va tutuiasca, asa cum s-a intâmplat cu mine) nu poate decât sa va faca sa va simtiti bine, la fel ca si atmosfera relaxanta, intima, propice atât pentru un dejun intim, intre prieteni sau chiar intre parteneri de afaceri. Si, in ceea ce priveste toaleta restaurantului, curatenia este cuvântul de baza. Cu toate ca toate detaliile sunt atât de bine puse la punct, Da Davide nu iese cu nimic in evidenta. Este un restaurant frumos, curat, cu o atm