Toti cei care au decis sa parcurga drumul pana la Dej cu trenul s-au intalnit la orele 6.00 ale diminetii, in diferite locuri ale Clujului, in functie de cartierul in care locuiesc si de factiunea din care fac parte.
"Ultrasii" din cartierele Grigorescu, Gheorgheni, Manastur sau din zona Centrului au luat, apoi, drumul garii, unde s-au urcat in trenul personal, care a pornit din Cluj la orele 7.25. Cealalta parte a fanilor, adica cei care au calatorit cu masinile personale, a avut ca punct de intalnire zona podului IRA de pe strada Aurel Vlaicu, din cartierul Marasti.
Primii ajunsi la destinatie, cei care au calatorit cu trenul "personal", au fost preluati din fata garii de cinci jandarmi si apoi escortati pana la stadion. Marsul fanilor a trezit din somn locuitorii de pe strazile centrale ale orasului, acestia iesind pe balcoane pentru a urmari grupurile de tineri care, "inarmati" cu fulare si esarfe, isi cantau dragostea pentru echipa favorita.
Cu o ora inaintea inceperii partidei, in fata stadionului erau aproape 800 de clujeni, intrarea in arena fiind extrem de anevoioasa din pricina controlului strict efectuat de jandarmi, dar si din pricina modului in care au fost vandute biletele. Dupa ce fiecare si-a achizitionat tichetul, in valoare de 10 lei, peluza incepuse, incetul cu incetul, sa fie neincapatoare.
La cealalta poarta, cea dinspre Parcul Central, fanii dejeni au avut parte de un "5%" acordat gazdelor, in sensul ca puteau intra cate 3-4 pe un bilet. Controlul a fost, si aici, la fel de strict.
Bannere pentru echipa si jandarmi
Desi toata lumea se astepta la mesaje dure din partea "Vecchia Guardia", bannerele afisate de fanii clujeni au fost destul de "usoare".
Dupa ce au arborat un steag imens, insc