* noua locatie va avea o crama, un restaurant cu specific oriental si o sala de spectacole, toate amenajate dupa ultima moda in domeniu * Fostul restaurant din Parcul Municipal Roman este in plina transformare. De citeva zile, angajatii unei firme de constructii au inceput lucrarile la modernizarea si extinderea restaurantului Parc. Cladirea a fost data in folosinta in anul 1970, dar, prin lucrarile care se vor executa, va fi transformata total. Conform declaratiei administratorului societatii care detine restaurantul Parc, Mihai Cojocariu, la subsolul cladirii va fi amenajata o crama, care va fi prevazuta cu un ring de dans. La etajul I, proiectul prevede amenajarea unei berarii - la care se va vinde doare bere la halba pe timp de vara, iar pe timp de iarna vin si tuica fiarta -, dar si a unui restaurant cu specific arabesc si chinezesc. Tot la nivelul parterului va fi amenajata o terasa acoperita. In ceea ce privesta capacitatea acestor locatii, crama va avea 40 de locuri, beraria - 140, restaurantul - 140, iar teresa - 60 de locuri. "Partea cea mai interesanta a proiectului o reprezinta amenajarea de la etajul I. Va fi vorba despre o sala de spectacole cu maximum 200 de locuri, care va fi realizata in amfiteatru si va fi prevazuta cu scena. Ne-am propus ca marti sa fie program de muzica simfonica, miercuri sa fie spectacole de teatru, joi de muzica populara, iar vinerea muzica pentru tineret. Tot in aceasta sala, zilnic, va rula cite un film in regim de cinema", a precizat Mihai Cojocariu. La sfirsit de saptamina, sala de spectacole va putea fi inchiriata pentru oragnizarea de petreceri, tot la etajul I, cladirea urmind sa fie prevazuta cu sapte camere care vor putea fi inchiriate pentru miri, pentru copiii botezati sau pentru artistii care vor concerta in sala de spectacole. "Un amanunt trebuie precizat si anume acela ca acoperisul va fi decapotabil. Functie de p