Hotelul Restaurant JO, cea mai nouă investiţie din Târgu Mureş în domeniul hotelier, şi-a deschis ieri porţile pentru clienţi * Inaugurarea a avut loc doar în prezenţa mass-media pentru că Doru Borşan, patronul complexului, a preferat să sărbătorească cu cei care îl pot face cunoscut * Simfonia albă, alb-albastru, roşu-negru se regăseşte atât în cele 20 de camere dotate inclusiv cu aer condiţionat şi internet wireless, cât şi în restaurantul – pizzerie – bar sau în cele două săli de conferinţă Doru Borşan a vrut să imprime hotelului – restaurant căldură, apropiere, familiaritate * Complexul, în curs de acreditare pentru 3 şi 4 stele, dispune şi de o parcare păzită de 40 de locuri Investiţia s-a ridicat la 1,180 milioane de euro
În felul spumos şi savuros cu care ne-a obişnuit, omul de afaceri Doru Borşan, vicepreşedinte al PNG, şi-a prezentat ieri investiţia începută în urmă cu şase luni care a transformat Clubul JO într-un elegant, rafinat, dar în acelaşi timp cald, apropiat Hotel-Restaurant JO.
Extins pe două nivele, însumând 2100 de mp construiţi, complexul hotelier dispune de 20 de camere single, double şi apartamente (60 locuri), situate la etaj. Camerele respirând intimitate, deşi decorate în culori percepute drept reci, albastru, spre exemplu, dominând, sunt dotate pe lângă utilităţile standard cu internet wireless, aer condiţionat sau o parte cu cade de baie cu hidromasaj.
Tot la etaj, clienţii vor putea închiria o sală de conferinţă cu 50 de locuri, extrem de rafinată, împletire de inox (stâlpii de susţinere), gips carton (pereţii albaştri), piele (fotoliile albe şi negre) etc.
Vizavi de sala de Conferinţe, Doru Borşan a gândit pentru viitorii clienţi şi o sală de fitness şi masaj pe care însă intenţionează să o închirieze deoarece este o afacere la care nu se pricepe şi nici nu-l interesează.
Parterul a fost compartimentat