Dacă în primul an al prezenţei antrenoarei Mariana Târcă (2004/ 2005), obiectivul era clasarea pe un loc de Cupă Europeană, realizat de altfel prin poziţia a cincia, cu toate că întregul retur s-a disputat în deplasare, la Sf. Gheorghe, pentru sezonul 2005/2006, obiectivul ce părea la început îndrăzneţ, câştigarea titlului naţional şi a Cupei României, a început să se înfăptuiască. Cu cotate că mai sunt de disputat trei etape, rulmentistele cu un parcurs de metronom, au reuşit să acumuleze punctele necesare pentru al doilea titlu din carieră. Titlul de campioane revine în urbea de sub Tâmpa, după 25 de ani, un titlu în sporturile pe echipe, la jocuri, de care Braşovul nu a mai avut parte. În toată această perioadă, din 1981 şi până în momentul de faţă, rulmentistele au mai cucerit de câte două ori locurile 2 (1983/1984 şi 1986/1987) şi locul 3 (1982/1983 şi 1985/1986). Perioada acelor ani fiind cei mai prolifici din istoria clubului. În aceeaşi perioadă de 25 de ani, Rulmentul a avut parte şi de o retrogradare în 1992, dar numai după un sezon a revenit pe prima scenă.
Al doilea titlu naţional din istoria clubului braşovean, a fost realizat de echipa prezentă la ultimul meci cu formaţia brăileană, la care au mai făcut parte pe parcurs şi Cosmina Damian, Mihaela Seifer, Daniela Molfea, Ana Hamciuc, Roxana Aiacoboaie, Ecaterina Niţă.
Hora bucuriei,
alături de întreaga asistenţă
Meciul disputat în devans din etapa a 23-a, cu Dunărea Brăila, o formaţie bătăioasă, care a vrut să demonstreze că-şi merită locul între primele echipe ale ţării. Chiar dacă mijloacele folosite în unele momente, nu au fost cele ale handbalului, echipa Alexandrinei Oprea, a demonstrat că prezenţa pe prima scenă nu este întâmplătoare. Rulmentistele s-au descurcat greu în prima parte a meciului, când au avut parte de un marcaj strâns, dar şi de două bare şi câteva con