Ingrediente :
* 8 – 10 aripioare de pui,
* 1/3 cană sos de soia, o cană pesmet fin,
* 1/2 linguriţă praf de usturoi, o linguriţă paprika,
* 1/4 linguriţă ghimbir, un vârf linguriţă piper.
Mod de preparare:
Se taie aripioarele în două. Se spală şi se usucă ştergându-le cu un şervet. Se toarnă sos de soia într-un vas. În alt vas se amestecă restul ingredientelor. Se trec aripioarele prin sos de soia, apoi prin amestecul de pesmet. Se aşează aripioarele într-un vas, se acoperă cu un şervet de hârtie şi se lasă la microunde 13 – 15 minute la putere maximă sau până se frăgezesc.
Durata:
30 minute.
Ingrediente :
* 8 – 10 aripioare de pui,
* 1/3 cană sos de soia, o cană pesmet fin,
* 1/2 linguriţă praf de usturoi, o linguriţă paprika,
* 1/4 linguriţă ghimbir, un vârf linguriţă piper.
Mod de preparare:
Se taie aripioarele în două. Se spală şi se usucă ştergându-le cu un şervet. Se toarnă sos de soia într-un vas. În alt vas se amestecă restul ingredientelor. Se trec aripioarele prin sos de soia, apoi prin amestecul de pesmet. Se aşează aripioarele într-un vas, se acoperă cu un şervet de hârtie şi se lasă la microunde 13 – 15 minute la putere maximă sau până se frăgezesc.
Durata:
30 minute.