Ingrediente :
- 250 gr. roşii sau 4 roşii de mărime medie;
- 1/4 linguriţă zahăr;
- 1/4 linguriţă sare;
- 2 căţei de usturoi;
- 1 frunză de dafin;
- 1 linguriţă de ulei de măsline;
- 10 gr. seminţe de in prăjite;
Preparare:
Scoate pieliţa de pe roşii (pentru a-ţi uşura munca, cufundă-le pentru 2 minute în apă fierbinte) şi introdu-le în robotul de bucătărie.
Uleiul de măsline se încinge într-o tigaie, se adaugă supa pasată obţinută din roşii, frunza de dafin şi usturoiul. Adaugă sarea şi zahărul.
Se fierbe 5-10 minute.
Se serveşte fierbinte, ornată cu seminţele de in.
Ingrediente :
- 250 gr. roşii sau 4 roşii de mărime medie;
- 1/4 linguriţă zahăr;
- 1/4 linguriţă sare;
- 2 căţei de usturoi;
- 1 frunză de dafin;
- 1 linguriţă de ulei de măsline;
- 10 gr. seminţe de in prăjite;
Preparare:
Scoate pieliţa de pe roşii (pentru a-ţi uşura munca, cufundă-le pentru 2 minute în apă fierbinte) şi introdu-le în robotul de bucătărie.
Uleiul de măsline se încinge într-o tigaie, se adaugă supa pasată obţinută din roşii, frunza de dafin şi usturoiul. Adaugă sarea şi zahărul.
Se fierbe 5-10 minute.
Se serveşte fierbinte, ornată cu seminţele de in.