Ingrediente :
* 300 gr. Iaurt degresat
* 5 căpşuni sau 1/2 banană
* 2 linguriţe zahăr vanilinat
Preparare:
Iaurtul se scurge de zer şi se amestecă cu fructele tăiate mărunt. Se adaugă zahărul vanilinat şi se amestecă până se topeşte complet zahărul. Compoziţia se toarnă în pahare de plastic, în mijlocul cărora se înfige câteo linguriţă de plastic. Se bagă la frigider şi se lasă până se îngheaţă. Cand s-au răcit suficient, se rupe paharul de plastic si se serveşte.
Poftă bună!
Ingrediente:
* 300 gr. iaurt degresat,
* 5 căpşuni sau 1/2 banană,
* 2 linguriţe zahăr vanilinat.
Preparare:
Iaurtul se scurge de zer şi se amestec cu fructele taiate mărunt. Se adaugă zahărul vanilinat şi se amestecă până se topeşte complet zahărul. Compoziţia se toarnă în pahare de plastic, în mijlocul cărora se înfige câte o linguriţă de plastic. Se bagă la frigider şi se lasă până se îngheaţă. Când s-au răcit suficient, rupe paharul de plastic şi savurează o îngheţată pe băţ.
Ingrediente :
* 300 gr. Iaurt degresat
* 5 căpşuni sau 1/2 banană
* 2 linguriţe zahăr vanilinat
Preparare:
Iaurtul se scurge de zer şi se amestecă cu fructele tăiate mărunt. Se adaugă zahărul vanilinat şi se amestecă până se topeşte complet zahărul. Compoziţia se toarnă în pahare de plastic, în mijlocul cărora se înfige câteo linguriţă de plastic. Se bagă la frigider şi se lasă până se îngheaţă. Cand s-au răcit suficient, se rupe paharul de plastic si se serveşte.
Poftă bună!
Ingrediente:
* 300 gr. iaurt degresat,
* 5 căpşuni sau 1/2 banană,
* 2 linguriţe zahăr vanilinat.
Preparare:
Iaurtul se scurge de zer şi se amestec cu fructele taiate mărunt. Se adaugă zahărul vanilinat şi se amestecă până se topeşte complet zahărul. Compoziţia se toarnă în pahare de plastic, în mijlo