Carnea de pui este numai bună de mâncat. Aceasta a fost concluzia acţiunii realizate de Trustul GAZETA în judeţul Sibiu, prin care toţi cei care sunt implicaţi în lupta împotriva virusului aviar au luat masa la redacţie. Felul principal: piept de pui la grătar cu cartofi natur şi orez cu ciuperci. Au gustat Directorul Spitalului Clinic Judeţean, Minerva Boitan, şeful Oficiului pentru Protecţia Consumatorului (OPC), Ilie Mitea, directorul magazinului METRO Sibiu, Ovidiu Marin, şeful departamentului produse alimentare proaspete METRO Sibiu, Lucian Sălcudean, directorul Direcţiei Agricole, Nicolae Troancă, şeful Inspectoratului teritorial de Muncă, Francisc Torok şi prezentatoarea ştirilor Antena 1 Sibiu, Laura Dobrotă. Din motive care ţin, culmea, de gripa aviară nu a putut ajunge prefectul Ion Ariton. "Sunt total de acord cu gestul vostru, Sibiul este isterizat de gripa aviară. Îmi pare rău că nu pot ajunge, pentru că sunt pe teren, însă vă garantez că diseară acasă o să mănânc tot pui", a declarat prefectul Ion Ariton. (A.B.)
Carnea de pui este numai bună de mâncat. Aceasta a fost concluzia acţiunii realizate de Trustul GAZETA în judeţul Sibiu, prin care toţi cei care sunt implicaţi în lupta împotriva virusului aviar au luat masa la redacţie. Felul principal: piept de pui la grătar cu cartofi natur şi orez cu ciuperci. Au gustat Directorul Spitalului Clinic Judeţean, Minerva Boitan, şeful Oficiului pentru Protecţia Consumatorului (OPC), Ilie Mitea, directorul magazinului METRO Sibiu, Ovidiu Marin, şeful departamentului produse alimentare proaspete METRO Sibiu, Lucian Sălcudean, directorul Direcţiei Agricole, Nicolae Troancă, şeful Inspectoratului teritorial de Muncă, Francisc Torok şi prezentatoarea ştirilor Antena 1 Sibiu, Laura Dobrotă. Din motive care ţin, culmea, de gripa aviară nu a putut ajunge prefectul Ion Ariton. "Sunt total de acord cu gestul vost