(Foto: )
Carnea de pui este numai buna de mancat. Aceasta a fost concluzia actiunii realizate de ZIARUL de Sibiu, prin care toti cei care sunt implicati in lupta impotriva virusului aviar au luat masa la redactie. Felul principal: piept de pui la gratar cu cartofi natur si orez cu ciuperci.
Au gustat Directorul Spitalului Clinic Judetean, Minerva Boitan, seful Oficiului pentru Protectia Consumatorului (OPC), Ilie Mitea, directorul magazinului METRO Sibiu, Ovidiu Marin, seful departamentului produse alimentare proaspete METRO Sibiu, Lucian Salcudean, directorul Directiei Agricole, Nicolae Troanca, seful Inspectoratului teritorial de Munca, Francisc Torok si prezentatoarea stirilor
Antena 1 Sibiu, Laura Dobrota. Din motive care tin, culmea, de gripa aviara nu a putut ajunge prefectul Ion Ariton. „Sunt total de acord cu gestul vostru, Sibiul este isterizat de gripa aviara. Imi pare rau ca nu pot ajunge, pentru ca sunt pe teren, insa va garantez ca deseara acasa o sa mananc tot pui”, a declarat prefectul Ion Ariton.
„Sa intram in acelasi salon!”
Minerva Boitan a apreciat friptura de pui, insa a fost putin dezamagita de orez. „Este bine ce faceti. Oamenii ar trebui informati ca puiul pregatit in conditii igienice, la temperaturi optime nu este periculos pentru consumator. Am intrat cu totii intr-un fel de psihoza de care este bine sa scapam”, a spus Minerva Boitan.
Ilie Mitea, seful OPC a glumit pe seama carnii de pasare si a spus ca daca se va imbolnavi va avea o singura dorinta: „vreau sa fiu internat in acelasi salon cu Minerva Boitan”, a spus Mitea, dupa care a continuat serios: „este bine sa ne ferim de tot ce ne-ar putea afecta sanatatea, insa nu trebuie sa alunecam in cealalta extrema.
Carnea de pasare pe care o gasim in mag