Ingrediente :
- 2 conserve de ton fulgi (nu întreg),
- o conservă porumb boabe,
- zeama de la jumătate de lămâie.
Preparare:
Se amestecă tonul din conserva cu porumb într-un vas de sticlă (pentru aspect), se adaugă zeama de lămâie pentru a da un gust acrişor şi eventual câteva picături de ulei, dacă tonul nu a avut suficient. Cine doreşte, poate adăuga la salată şi varză tocată mărunt.
Se poate orna cu câteva frunzuliţe de pătrunjel sau mărar verde. Se serveşte rece, ca aperitiv.
Poftă mare!
Ingrediente :
- 2 conserve de ton fulgi (nu întreg),
- o conservă porumb boabe,
- zeama de la jumătate de lămâie.
Preparare:
Se amestecă tonul din conserva cu porumb într-un vas de sticlă (pentru aspect), se adaugă zeama de lămâie pentru a da un gust acrişor şi eventual câteva picături de ulei, dacă tonul nu a avut suficient. Cine doreşte, poate adăuga la salată şi varză tocată mărunt.
Se poate orna cu câteva frunzuliţe de pătrunjel sau mărar verde. Se serveşte rece, ca aperitiv.
Poftă mare!