Ingrediente :
- 1 litru borş,
- 500 g. carne pentru tocat,
- 1 buc. morcov,
- 1 buc. patrunjel,
- 1 buc. păstârnac,
- 2 buc. ceapă,
- 1 linguriţă orez,
- 1 felie pâine,
- 1 ou, sare, piper, pătrunjel şi leuştean verde.
Preparare:
Carnea, dată prin maşina de tocat, se amestecă cu ceapa tocată mărunt, pâine muiată în lapte şi bine stoarsă, sare, piper, ou. Se fac perişoare mici înmuind mâna în apă. Separat se fierb zarzavaturile, curăţate, spălate şi date pe răzătoare sau tăiate fideluţă, împreună cu o ceapă tăiată mărunt. Când sunt fierte, se adaugă borşul fiert şi strecurat. Se pun apoi perişoarele şi se lasă să fiarbă bine.
Poftă bună!
Ingrediente :
- 1 litru borş,
- 500 g. carne pentru tocat,
- 1 buc. morcov,
- 1 buc. patrunjel,
- 1 buc. păstârnac,
- 2 buc. ceapă,
- 1 linguriţă orez,
- 1 felie pâine,
- 1 ou, sare, piper, pătrunjel şi leuştean verde.
Preparare:
Carnea, dată prin maşina de tocat, se amestecă cu ceapa tocată mărunt, pâine muiată în lapte şi bine stoarsă, sare, piper, ou. Se fac perişoare mici înmuind mâna în apă. Separat se fierb zarzavaturile, curăţate, spălate şi date pe răzătoare sau tăiate fideluţă, împreună cu o ceapă tăiată mărunt. Când sunt fierte, se adaugă borşul fiert şi strecurat. Se pun apoi perişoarele şi se lasă să fiarbă bine.
Poftă bună!