Ingrediente :
- 2 kg. mere spălate şi rase cu tot cu coajă,
- 2 căni de zahăr,
- 1/3 de cană de ulei şi un sfert de apă,
- 3 căni de făină, 1 linguriţă scorţişoară,
- 1 linguriţă bicarbonat stins cu oţet
Mirodenii: nuci, rahat, stafide, cacao după preferinţă.
Preparare:
Se rad merele cu coajă, se adaugă zahărul, făina, cacao, scorţişoara, uleiul şi bicarbonatul. Se amestecă şi se toarnă în tava tapetată. Durează 45 de minute.
Poftă bună!
Ingrediente :
- 2 kg. mere spălate şi rase cu tot cu coajă,
- 2 căni de zahăr,
- 1/3 de cană de ulei şi un sfert de apă,
- 3 căni de făină, 1 linguriţă scorţişoară,
- 1 linguriţă bicarbonat stins cu oţet
Mirodenii: nuci, rahat, stafide, cacao după preferinţă.
Preparare:
Se rad merele cu coajă, se adaugă zahărul, făina, cacao, scorţişoara, uleiul şi bicarbonatul. Se amestecă şi se toarnă în tava tapetată. Durează 45 de minute.
Poftă bună!