Sub acest generic şi cu ocazia Zilei Naţionale a Italiei, Continental Hotels Romania au organizat în perioada 22-28 mai, "Săptămâna gastronomiei italiene". Un adevărat carnaval de gusturi şi arome, degustări de specialităţi italiene celebre, precum şi delicatese originale. Cei care în acestă perioadă au ales să ia prânzul sau cina în Restaurantul Continental, au experimentat un nou fel de meniu. Deşi fiecare client a ales felul preferat de mâncare din meniul ca de obicei generos, la final, din partea casei a fost invitat la o degustare. Am servit clienţii cu câte un pahar de vin, Corvo, italienesc, cu miez de nucă şi o bucăţică de brânză Borgonzolla. Toate felurile de mâncare au fost preparate în bucătăria noastră, de bucătarii noştrii. Iar ospătarii, aceşti oameni de care suntem foarte mândrii, cei care reprezintă "casa", au fost instruiţi în legătură cu alcătuirea fiecăriu meniu. De fapt acest lucru se întâmplă la fiecare patru luni, atunci când schimbăm radical meniurile. Săptămâna gastronomiei Italiene a fost un succes din toate punctele de vedere, dar mai ales datorită diversităţii paletei gastronomice. De la gustări, la supe, feluri principale şi desert, totul a fost pe gustul clienţilor noştri", ne-a spus Ioan Varodi, managerul Restaurantului Continental.
Deşi fiecare client a ales felul preferat de mâncare din meniul ca de obicei generos, la final, din partea casei a fost invitat la o degustare. Am servit clienţii cu câte un pahar de vin, Corvo, italienesc, cu miez de nucă şi o bucăţică de brânză Borgonzolla., Ioan Varodi
Din Meniu
* Gourmet cu delicatese de sezon, ierburi aromate
şi daruri gustoase ale Mediteranei
* Supe tradiţionale prezentate ca fiind licori
ce răcoresc spiritele încinse de soarele sicilian
* Specialităţi romane, toscane şi milaneze, un regal al cărnurilor fine şi al legumelor proaspete.
*