Ingrediente :
- 4 piepturi de pui, fără piele şi os (12 puncte);
- o cană vin alb (1 punct);
- amestec de mirodenii compus din: pătrunjel, rosmarin, oregano, cimbru, măghiran, piper, paprika, vegeta.
Preparare:
Se înjumătăţeşte pe lungime fiecare bucată de piept de pui. Se aşează bucăţile într-o cratiţă, se pune dressing-ul peste, se adaugă vinul şi o cană de apă (sau doua) şi se dă la cuptor acoperit la foc mare 4 ore sau la foc potrivit 6 ore, până puiul este foarte bine făcut.
Ingrediente :
- 4 piepturi de pui, fără piele şi os (12 puncte);
- o cană vin alb (1 punct);
- amestec de mirodenii compus din: pătrunjel, rosmarin, oregano, cimbru, măghiran, piper, paprika, vegeta.
Preparare:
Se înjumătăţeşte pe lungime fiecare bucată de piept de pui. Se aşează bucăţile într-o cratiţă, se pune dressing-ul peste, se adaugă vinul şi o cană de apă (sau doua) şi se dă la cuptor acoperit la foc mare 4 ore sau la foc potrivit 6 ore, până puiul este foarte bine făcut.