Societatea Comercială ProSilva, înfiinţată în anul 1999, a intrat în posesia actualilor
proprietari în 2004. Până atunci, Elena Teodora Ionasia, administratorul pizzeriei-restaurant, a fost asociată. Acum, pizzeria Silva este o afacere de familie, la care participă toţi membrii.
* Rep.: Când v-aţi lansat în afacere şi ce v-a impulsionat să alegeţi acest domeniu?
Elena Ionasia: Din 2004 am preluat firma de la ceilalţi asociaţi, care au renunţat, plecând în altă localitate. Am considerat că e păcat să renunţi la o afacere gata formată, mai ales pentru tineretul reghinean, localul fiind unul dintre cele mai frecventate. Atunci am decis împreună cu soţul meu să cumpărăm noi afacerea.
* Rep.: Ce categorie de clienţi frecventează localul?
E.I.: În general tinerii, dar nu numai. Avem clienţi care vin la noi să mănânce pentru că nu au timp să ajungă acasă.
* Rep.: Aţi avut reclamaţii din partea clienţilor?
E.I.: Nu am avut astfel de reclamaţii. Încercăm să menţinem curăţenie în fiecare colţişor al localului, lucru ce este aprobat şi de cei care servesc masa aici. Punem mare accent pe curăţenie, deschidem la ora 10, dar până atunci se face curăţenie, iar lunea se face o dezinfecţie totală, lucru foarte necesar într-o societate de acest gen. Avem familii care vin şi iau masa, pentru că mâncarea este foarte bună, iar când nu au timp, comandă la domiciliu.
* Rep.: Care este cel mai solicitat fel de mâncare?
E.I.: Foarte apreciată este salata cu şuncă şi brânză, toţi cei care cunosc ştiu că este o combinaţie foarte reuşită, aceeaşi părere o au şi despre ciorba de burtă. Consider că în ziua de azi ciorba de burtă se prepară mult mai uşor, burta se găseşte în comerţ gata curăţată, mai trebuie preparată, dar fiecare bucătar are un secret în a o prepara. Aici intervine măiestria fiecăruia.
* Rep.: Aţi avut controale cu privi