Ingrediente :
-1/2 cană orez,
-1.5 l lapte,
- zahăr după gust,
-2 plicuri zahăr vanilat,
-300-500 g. frişcă gata bătută,
-20-25 de căpşuni
Preparare:
Se fierbe orezul cu laptele, zahărul şi zahărul vanilat. Se lasă să se răcească. Când este rece, se pune pe un platou un strat de orez, un strat de frişcă presărat cu căpşuni, alt strat de orez, până când compoziţia se termină. Deasupra, se decorează cu frişcă din abundenţă şi cu căpşuni. Peste fructe se presară puţin zahăr vanilat. Se bagă la frigider şi se scoate când se serveşte.
Poftă Bună!
Ingrediente :
- – 1 cană şi jumătate orez,
- 1.5 l lapte,
- zahăr după gust,
- 2 pachetele zahăr vanilat,
- 300-500 g. frişcă dulce gata bătută,
- 20-25 de căpşuni.
Preparare:
Se fierbe orezul cu laptele, zahărul şi zahărul vanilat. Se lasă să se răcească. Când este rece, se pune pe un platou un strat de orez, un strat de frişcă presărat cu căpşuni, alt strat de orez, până când compoziţia se termină. Deasupra, se decorează cu frişcă din abundenţă şi cu căpşuni. Peste fructe se presară puţin zahăr vanilat. Se pune la frigider şi se scoate când se serveşte la masă.
Poftă bună!
Ingrediente :
-1/2 cană orez,
-1.5 l lapte,
- zahăr după gust,
-2 plicuri zahăr vanilat,
-300-500 g. frişcă gata bătută,
-20-25 de căpşuni
Preparare:
Se fierbe orezul cu laptele, zahărul şi zahărul vanilat. Se lasă să se răcească. Când este rece, se pune pe un platou un strat de orez, un strat de frişcă presărat cu căpşuni, alt strat de orez, până când compoziţia se termină. Deasupra, se decorează cu frişcă din abundenţă şi cu căpşuni. Peste fructe se presară puţin zahăr vanilat. Se bagă la frigider şi se scoate când se serveşte.
Poftă Bună!
Ingrediente :
- – 1 cană şi jumătate