Ingrediente :
- 3 L apă,
- 300 g fasole uscată,
- zarzavat de supă,
- 200 g roşii,
- verdeaţă,
- o ceaşcă de corcoduşe verzi.
Preparare:
Se pune fasolea la fiert. După ce a dat câteva clocote, se schimbă apa, cu alta apă tot fierbinte. Se adaugă un morcov, un pătrunjel, un ardei gras şi o ceapă tăiată mărunt. Când zarzavatul este aproape fiert, se pune sarea, roşiile şi verdeaţa (mărar, pătrunjel, cozi de ceapă, leuştean). Se lasă să dea împreună câteva clocote şi se adaugă corcoduşele. Se mai lasă câteva minute, dar nu prea mult să nu se fiarbă prea tare corcoduşele şi se dă la o parte.
Ingrediente :
- 3 L apă,
- 300 g fasole uscată,
- zarzavat de supă,
- 200 g roşii,
- verdeaţă,
- o ceaşcă de corcoduşe verzi.
Preparare:
Se pune fasolea la fiert. După ce a dat câteva clocote, se schimbă apa, cu alta apă tot fierbinte. Se adaugă un morcov, un pătrunjel, un ardei gras şi o ceapă tăiată mărunt. Când zarzavatul este aproape fiert, se pune sarea, roşiile şi verdeaţa (mărar, pătrunjel, cozi de ceapă, leuştean). Se lasă să dea împreună câteva clocote şi se adaugă corcoduşele. Se mai lasă câteva minute, dar nu prea mult să nu se fiarbă prea tare corcoduşele şi se dă la o parte.