Ingrediente :
- 1kg carne de vacă macră
- 80g boia de ardei
- 3 litri zeamă de carne fiartă cu legume şi condimente şi apoi strecurată
- 4 căţei de usturoi maghiran oţet
- 3-4 cepe
- o cutiuţă de bulion
- o jumătate de kg de cartofi
- sare, piper, chimen, ulei
Preparare:
Tăiaţi carnea în bucăţi de 2 cm. Ceapa trebuie tăiată cât mai mărunt. Încălziţi puţin ulei într-o tigaie, puneţi ceapa şi lăsaţi-o să se rumenească, până ajunge la culoarea aurie. Reduceţi focul şi adăugaţi boiaua de ardei şi bulionul, apoi puneţi oţetul. Adăugaţi zeama de carne şi puneţi la fiert.
Poftă bună!
Ingrediente :
- 1kg carne de vacă macră
- 80g boia de ardei
- 3 litri zeamă de carne fiartă cu legume şi condimente şi apoi strecurată
- 4 căţei de usturoi maghiran oţet
- 3-4 cepe
- o cutiuţă de bulion
- o jumătate de kg de cartofi
- sare, piper, chimen, ulei
Preparare:
Tăiaţi carnea în bucăţi de 2 cm. Ceapa trebuie tăiată cât mai mărunt. Încălziţi puţin ulei într-o tigaie, puneţi ceapa şi lăsaţi-o să se rumenească, până ajunge la culoarea aurie. Reduceţi focul şi adăugaţi boiaua de ardei şi bulionul, apoi puneţi oţetul. Adăugaţi zeama de carne şi puneţi la fiert.
Poftă bună!