Restaurantul "Del Ponte" este amplasat, firesc, langa un pod de la care si-a luat si numele, Podul Baneasa. Dar mai important e ca se afla situat chiar langa intrarea in Herastrau, de pe Soseaua Nordului, imbietor loc de luat masa, dupa o plimbare pe malul lacului.
Prima impresie este data de lumina si culorile calde, aurii, puse in valoare de verdele proaspat al plantelor naturale ce decoreaza atat terasa cat si salonul din interior. Acesta din urma pare de fapt tot o terasa plina de lumina datorita ferestrelor uriase ce tin loc de pereti.
Mesele si scaunele elegante, din ratan combinat cu sticla, sunt dispuse, in spatiul generos al salonului, la o distanta confortabila pentru intimitatea clientilor.
Clientii sunt mai ales angajati ai companiilor din centrele de afaceri din apropiere, pe zi ce trece tot mai multi si cu standarde tot mai inalte. Vin atrasi de oferta gastronomica deosebit de bogata, cu specific preponderent italian dar si romanesc.
Cele mai apreciate si frecvent "gustate" feluri din meniu sunt evident sortimentele de pizza al forno: Trattoria Del Ponte, Quattro formaggi, Calzone, dar si Carpacio di manzo con rucola (muschi de vitel cu rucola), Prosciutto con melone, iar garnitura de legume la gratar este recunoscuta ca un deliciu in sine. Salaul Amiral, fileul de salau cu sos de capere, dar mai ales ficatul de gasca cu fructe de padure (specialitatea bucatarului) fac de asemenea parte din "lista de onoare" ce nu trebuie ratata. Daca mai adaugi si un tiramisu cu fructe de padure in final, ai asigurat succesul unei mese rafinate la "Del Ponte".
Restaurantul "Del Ponte" este amplasat, firesc, langa un pod de la care si-a luat si numele, Podul Baneasa. Dar mai important e ca se afla situat chiar langa intrarea in Herastrau, de pe Soseaua Nordului, imbietor loc de luat masa, dupa o plimbare pe malul lacului.
Prima impr