Orasul Sfantul Gheorghe, din judetul Brasov, va deveni in ziua de 29 iunie localitatea preferata a iubitorilor de inghetata. Aici va avea loc un simpozion dedicat acestui desert. Printre temele abordate se numara rolul inghetatei in restauratie si compozitia acestora, rolul inghetatei in lume, caracteristicile dominante, defectele si factorii de calitate ale inghetatei. Organizatorii au invitat conferentiari renumiti din Ungaria, care vor sa le impartaseasca si producatorilor din Romania o parte din experienta lor.
A doua parte a evenimentului este dedicata demonstratiilor practice. Marco Ceschin, Keszthelyi Zoltán, T"th Gábor, tehnicieni de inghetata, vor fi cei care le vor explica participantilor cum se face o inghetata care sa fie si gustoasa, si sa aiba un aspect apetisant. Pe parcursul acestor demonstratii vor fi prezentate si cele mai noi tehnologii de preparare a desertului. (Cristina Andreea Catana) Orasul Sfantul Gheorghe, din judetul Brasov, va deveni in ziua de 29 iunie localitatea preferata a iubitorilor de inghetata. Aici va avea loc un simpozion dedicat acestui desert. Printre temele abordate se numara rolul inghetatei in restauratie si compozitia acestora, rolul inghetatei in lume, caracteristicile dominante, defectele si factorii de calitate ale inghetatei. Organizatorii au invitat conferentiari renumiti din Ungaria, care vor sa le impartaseasca si producatorilor din Romania o parte din experienta lor.
A doua parte a evenimentului este dedicata demonstratiilor practice. Marco Ceschin, Keszthelyi Zoltán, T"th Gábor, tehnicieni de inghetata, vor fi cei care le vor explica participantilor cum se face o inghetata care sa fie si gustoasa, si sa aiba un aspect apetisant. Pe parcursul acestor demonstratii vor fi prezentate si cele mai noi tehnologii de preparare a desertului. (Cristina Andreea Catana)