Ingrediente :
* 4-5 ouă,
* 40-50 g unt sau 50 ml untdelemn,
* sare, piper,
* 100 g ciuperci,
* 1 ceapă de mărime mijlocie,
* mărar,
* pătrunjel,
* 50 g telemea sau caşcaval ras
Preparare:
Ciupercile bine spălate, se taie felii subţiri , ceapa tocată mărunt se caleşte cu o lingură de untdelemn (15 ml), un minut la foc mic, apoi se adaugă ciupercile, un vârf de linguriţa de sare şi piper, lasându-le să fiarbă acoperite până cand scade apa şi se inmoaie. Se aromează cu mărar si pătrunjel tocat.Se păstrează acoperite pe un vas cu apă fiartă. Omleta se pregateşte ca şi cea simplă in tigaie, având grijă să nu fie mai groasă de 2 cm.Se prăjeşte numai pe o parte ,se pun ciupercile pe ea, se impătureşte în jumate şi se pune pe o farfurie. Se ornează cu telemea şi parmezan.
Poftă Bună!
Ingrediente :
* 4-5 ouă,
* 40-50 g unt sau 50 ml untdelemn,
* sare, piper,
* 100 g ciuperci,
* 1 ceapă de mărime mijlocie,
* mărar,
* pătrunjel,
* 50 g telemea sau caşcaval ras
Preparare:
Ciupercile bine spălate, se taie felii subţiri , ceapa tocată mărunt se caleşte cu o lingură de untdelemn (15 ml), un minut la foc mic, apoi se adaugă ciupercile, un vârf de linguriţa de sare şi piper, lasându-le să fiarbă acoperite până cand scade apa şi se inmoaie. Se aromează cu mărar si pătrunjel tocat.Se păstrează acoperite pe un vas cu apă fiartă. Omleta se pregateşte ca şi cea simplă in tigaie, având grijă să nu fie mai groasă de 2 cm.Se prăjeşte numai pe o parte ,se pun ciupercile pe ea, se impătureşte în jumate şi se pune pe o farfurie. Se ornează cu telemea şi parmezan.
Poftă Bună!