Ingrediente :
* 1 castravete mare, curăţat, tăiat feliuţe
* centru de la 5 anghinare, tăiate în sferturi
* 2 roşii de mărime medie, tăiate
* 1 ceapă mică, tocată
* 10-12 măsline negre
* 5 linguri de ulei de măsline
* 2 linguri oţet de mere
* 1 linguriţa de oregano
* 1 linguriţă de coajă de lamâie, rasă
* 50g brânză feta fărâmiţată
* 10 foi de salată verde, tăiată.
Preparare:
Într-un vas de salată, pune anghinarea, castravetele, roşiile, ceapa şi măslinele. Amestecă uleiul, oţetul şi coaja de lămâie într-un vas mic. Adaugă sare şi piper după gust. Toarnă sosul peste legume şi pune la frigider pentru 30 de minute. Înainte de servire, adaugă salata, amestecă, şi presară brânza feta pe deasupra.
Poftă Bună!
Ingrediente :
* 1 castravete mare, curăţat, tăiat feliuţe
* centru de la 5 anghinare, tăiate în sferturi
* 2 roşii de mărime medie, tăiate
* 1 ceapă mică, tocată
* 10-12 măsline negre
* 5 linguri de ulei de măsline
* 2 linguri oţet de mere
* 1 linguriţa de oregano
* 1 linguriţă de coajă de lamâie, rasă
* 50g brânză feta fărâmiţată
* 10 foi de salată verde, tăiată.
Preparare:
Într-un vas de salată, pune anghinarea, castravetele, roşiile, ceapa şi măslinele. Amestecă uleiul, oţetul şi coaja de lămâie într-un vas mic. Adaugă sare şi piper după gust. Toarnă sosul peste legume şi pune la frigider pentru 30 de minute. Înainte de servire, adaugă salata, amestecă, şi presară brânza feta pe deasupra.
Poftă Bună!