Fabrica Salonta sărbătoreşte anul acesta 30 de ani de experienţă, fiind una dintre cele mai vechi fabrici de mezeluri din România. La Salonta se fac numai mezeluri premium, din categoria crud-uscate, cu şi fără mucegai: celebrul Salam de Sibiu, Salamul Carpaţi, Salamurile Padiş, Paprika, Salonta şi Bănăţean – dar şi salamuri fierte, afumate şi uscate precum Salamul de vară uscat. Oferta Salonta mai cuprinde şi cârnaţi, de asemenea crud-uscaţi – cârnaţii Jandarm, cârnaţii Paprika, Plai sau Csabai. "Piaţa căreia ne adresăm este în primul rând piaţa internă, însă datorită faptului că fabrica este agreată la export în Comunitatea Europeană anul acesta ne-am propus să dezvoltăm exportul în Cehia, Slovacia, Grecia, Ungaria şi Moldova. Pentru anul 2006 anticipăm o creştere de 300% a cifrei de afaceri faţă de anul trecut", precizează Radu Dumitrescu, Brand Manager Salonta. (C.A.)
Fabrica Salonta sărbătoreşte anul acesta 30 de ani de experienţă, fiind una dintre cele mai vechi fabrici de mezeluri din România. La Salonta se fac numai mezeluri premium, din categoria crud-uscate, cu şi fără mucegai: celebrul Salam de Sibiu, Salamul Carpaţi, Salamurile Padiş, Paprika, Salonta şi Bănăţean – dar şi salamuri fierte, afumate şi uscate precum Salamul de vară uscat. Oferta Salonta mai cuprinde şi cârnaţi, de asemenea crud-uscaţi – cârnaţii Jandarm, cârnaţii Paprika, Plai sau Csabai. "Piaţa căreia ne adresăm este în primul rând piaţa internă, însă datorită faptului că fabrica este agreată la export în Comunitatea Europeană anul acesta ne-am propus să dezvoltăm exportul în Cehia, Slovacia, Grecia, Ungaria şi Moldova. Pentru anul 2006 anticipăm o creştere de 300% a cifrei de afaceri faţă de anul trecut", precizează Radu Dumitrescu, Brand Manager Salonta. (C.A.)