- Diverse - nr. 131 / 6 Iulie, 2006 In conformitate cu noile cerinte in domeniul satisfacerii celor mai exigente norme de deservire a consumatorilor sai, Restaurantul targumuresean "Diamant" s-a imbracat in haine noi, redeschizandu-si portile, ieri, in mod oficial, pentru toti clientii sai. In urma unui proces extrem de amplu de renovare, reabilitare si modernizare, operatiune inceputa in anul 2005, cunoscuta unitate de alimentatie publica este, in clipa de fata, unul dintre cele mai luxoase si elegante restaurante din oras, poate chiar din intregul judet. Dupa o investitie ce a insumat 1,5 milioane de euro, incluzand aici si pretul localului in sine, cumparat de noua echipa patronala, "Diamantul" a fost dotat cu o bucatarie ce cuprinde cele mai noi si de ultima generatie aparate, toate marca Zanussi, o sala de mese ce poate gazdui pana la 400 de persoane, cu mobilier nou, pardoseala de granit fin prelucrat, decoratiuni interioare discrete, de bun gust si care au menirea de a oferi o ambianta relaxanta; nu lipseste si cea mai moderna instalatie de aer conditionat, unica de acest gen din Targu-Mures, pentru ca "ritualul" servirii mesei sa fie, intr-adevar, o incantare si o desfatare a simturilor. Celebrul "refren" "Iarna nu-i ca vara!" nu mai are nici un fel de insemnatate pentru cei care vor pasi pragul "Diamantului", pentru ca localul dispune de centrala termica proprie. Totodata, restaurantul beneficiaza si de un sistem integral informatizat de gestionare a comenzilor si platilor, precum si de un sistem audio performant. Pe de alta parte, renovarea, reabilitarea si modernizarea nu au scapat din vedere nici refacerea fatadei si a terasei, cel din urma fiind unul dintre locurile cele mai frecventate pe timpul verii de locuitorii din zona, dar nu numai… Cu o echipa noua si in ceea ce ii priveste pe bucatarii si ospatarii sai, oameni scoliti in conformitate cu cel