Delegaţia Permanentă care a avut o fundamentare serioasă, care a avut la bază punctul de vedere exprimat de comisie, în unanimitate", a declarat Iorgulescu. În ceea ce îi priveşte însă pe Delegaţia Permanentă care a avut o fundamentare serioasă, care a avut la bază punctul de vedere exprimat de comisie, în unanimitate", a declarat Iorgulescu. În ceea ce îi priveşte însă pe Mona Muscă, Theodor Stolojan, aceştia nu pot fi sancţionaţi de comisie, dar pot fi luaţi în discuţie de organizaţiile din care fac parte. "Am fost întrebat de ce nu au fost sancţionaţi şi cei doi. Domniile lor pot fi sancţionaţi doar de organizaţiile din care fac parte, şi nu de Delegaţia Permanentă, pentru că în acest moment nu au funcţii pe line de partid", a spus Iorgulescu.
Liberalii au votat în Delegaţia Permanentă de joi seară două rezoluţii. Una prin care arătau că nu renunţă la proiectul lor de retragere a trupelor din Irak, pentru care vor lansa o campanie de informare şi de strângere de semnături, şi cealaltă, prin care cer consolidarea funcţionării Alianţei D.A. PNL solicită democraţilor să lase deoparte disputele, să respecte protocolul Alianţei şi să-şi asume cu aceeaşi seriozitate, ca şi liberalii, obiectivele guvernării. Dar tensiunile din interiorul PNL nu s-au aplanat. Delegaţia Permanentă i-a sancţionat cu avertisment public pe Răzvan Ungureanu, Sebastian Vlădescu, Raluca Turcan, Cristian Boureanu şi Mircea Cinteză.
Mona Muscă, solidară cu sancţionaţii
Nu acelaşi tratament s-a aplicat şi pentru Mona Muscă, Theodor Stolojan şi Valeriu Stoica, critici vehemenţi ai liderului PNL, Călin Popescu Tăriceanu. Ei nici nu au fost supuşi judecăţii partidului. Atitudinea discriminatorie a supărat-o pe Mona Muscă care, la şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Naţionali, a acuzat conducerea partidului "de prostie". Deputatul PNL Mona Muscă spune că nu înţelege ra