Bine. Este felul lor de a mulţumi părinţilor care le-au luat în grijă de la Leagănul de Copii din Vaslui.Povestea celor două "prinţese orientale" abandonate pare decupată dintr-o telenovelă Bine. Este felul lor de a mulţumi părinţilor care le-au luat în grijă de la Leagănul de Copii din Vaslui.
Povestea celor două "prinţese orientale" abandonate pare decupată dintr-o telenovelă cu iz oriental. Nader Khosravi, tatăl natural al celor două fete, a venit în România din Iran, în anul 1991, cu gândul de a merge şi de a trăi în Occident. După ce i-au fost furaţi banii pe care-i avea asupra lui, şi-a găsit alinare în braţele unei tinere vasluience din Vetrişoaia, însă a căzut şi în patima consumului de droguri. Felicia de pe Valea Prutului i-a adus pe lume două fetiţe, botezate de Nader cu nume exotice: Shanin şi Shrin. Numai că fetiţele n-au avut parte de tatăl lor, acesta fiind arestat pentru posesie şi comercializare de droguri. Felicia l-a părăsit pe Nader şi s-a întors către meleagurile natale, abandonându-le şi pe cele două fetiţe la Leagănul de Copii din Vaslui.
Norocul însă le-a surâs…
Ovidiu şi Dorina Holban, din Vaslui, n-au avut parte de propriii copii, cu toate că tânăra familie îşi dorea foarte mult acest lucru. În anul 1999, înainte de sărbătorile pascale, Dorina Holban a avut un vis, în care i se arăta o persoană necunoscută care o îndemna să meargă spre o casă mare. Nu a înţeles mare lucru din acest vis, dar, de Paşte, Dorina a primit de la o rudă din Canada, printre alte cadouri, zece kilograme de dulciuri. Cea mai mare parte a acestora a dus-o la Leagănul de Copii din Vaslui. Abia atunci a făcut conexiunea cu visul pe care nu reuşise, până atunci, să-l descifreze. Casa mare din vis nu era alta decât Casa de Copii din Vaslui.
Întâlnirea cu "prinţesele orientale" a decurs într-un mod cu totul neaşteptat. Una dintre fetiţe a s