"Nah Neh Nah", Vaya con Dios va sosi de la Istanbul in Romania la 15 august, cu un autocar de lux. Diva, impreuna cu staff-ul (alcatuit din 19 persoane), va sta la Hotelul Cocor (de patru stele) din Neptun-Olimp.
Vaya con Dios va sustine un recital in ultima seara a Festivalului Callatis. Organizatorii trebuie sa-i indeplineasca vedetei toate dorintele, pentru ca Mangalia sa nu uite prea usor concertul belgienilor.
Iata cum arata meniul pentru toata echipa divei. Micul dejun sa fie disponibil pana cu o ora inainte de a fi servit pranzul. Mic dejun complet: sunca, oua, rosii, ciuperci, cereale, iaurt (cu fructe si normal), paine prajita, paine normala.Pranz: supa si felul doi sa fie pregatite pana la inceperea probelor de sunet. Supa vegetariana. Bufet cald: placinte calde, pui, burgeri normali si vegetarieni, pizza, hot dog vegetarian si de vaca. Bufet rece: carne rece, pui, ton, oua, salate, branza, paine, rulouri, biscuiti. Cina: trei feluri de mancare calda, aperitiv rece si cald, supa vegetariana. Felul principal: carne alba, carne rosie, peste. Desert: salata de fructe proaspete, prajitura de ciocolata, o selectie de inghetata, iaurturi, budinca.
IAMI-IAMI. Din cabina femeilor nu trebuie sa lipseasca sase sticle de bere locala (racita), suc de fructe, 12 sticle de plastic apa minerala/ plata, ceai, lapte, miere, zahar, un cos de fructe asortate (inclusiv banane), un platou cu carne si branza asortate cu paine alba si neagra pentru cinci persoane, bomboane si snacks-uri asortate, doua sticle de vin rosu si doua sticle de vin alb de calitate (racite), 12 pahare de vin.
Barbatii din staff-ul vedetei au nevoie de: doua baxuri de bere, 24 cutii Coca Cola, 12 cutii Cola light, 2 litri apa tonica, 4 litri suc de portocale, 36 sticle de plastic apa minerala si plata, 12 cutii Red Bull, 4 sticle de vin rosu si 4 sticle de vin alb de calitate, bomb