Sase persoane, printre care si un copil, au ajuns la spital, dupa ce au acuzat dureri si disconfort din cauza unor alimente pe care le-au consumat la o nunta. Oamenii au fost invitati la o petrecere la Complexul Cheile Butii din Valea Jiului, dupa care au fost internati la Sectia de boli contagioase a Spitalului din Vulcan cu toxiinfectie alimentara. Seful sectiei, dr. Lucia Dragan, declara ca bolnavii au febra mare, acuza colici abdominale, varsaturi si scaune diareice, insa nici unul nu este grav. „Nu putem sa ne pronuntam deocamdata asupra alimentului incriminat, acest lucru va fi stabilit in urma unei anchete“, a precizat Lucia Dragan. Initial, la spital s-au prezentat opt persoane, dar doua au refuzat internarea. Bolnavii sustin ca la nunta s-ar fi putut imbolnavi fie din cauza aperitivului, care era preparat cu maioneza, fie de la ciorba de perisoare. Conducerea Directiei de Sanatate Publica Hunedoara a demarat o ancheta amanuntita in zona pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la intoxicarea alimentara a nuntasilor. Sase persoane, printre care si un copil, au ajuns la spital, dupa ce au acuzat dureri si disconfort din cauza unor alimente pe care le-au consumat la o nunta. Oamenii au fost invitati la o petrecere la Complexul Cheile Butii din Valea Jiului, dupa care au fost internati la Sectia de boli contagioase a Spitalului din Vulcan cu toxiinfectie alimentara. Seful sectiei, dr. Lucia Dragan, declara ca bolnavii au febra mare, acuza colici abdominale, varsaturi si scaune diareice, insa nici unul nu este grav. „Nu putem sa ne pronuntam deocamdata asupra alimentului incriminat, acest lucru va fi stabilit in urma unei anchete“, a precizat Lucia Dragan. Initial, la spital s-au prezentat opt persoane, dar doua au refuzat internarea. Bolnavii sustin ca la nunta s-ar fi putut imbolnavi fie din cauza aperitivului, care era preparat cu maioneza, fie de la