pentru a-şi spune păsurile.Pentru dotarea celor trei miniprimării, municipalitatea a cheltuit 2,4 miliarde de lei. Conform şefilor municipalităţii, aceste centre îi scutesc pe ieşeni de pentru a-şi spune păsurile.
Pentru dotarea celor trei miniprimării, municipalitatea a cheltuit 2,4 miliarde de lei. Conform şefilor municipalităţii, aceste centre îi scutesc pe ieşeni de desele drumuri până la primărie. Aceasta, deoarece multe din problemele ce ţin de municipalitate pot fi rezolvate aici. "La aceste centre pot obţine nu doar consultanţă cu privire la rezolvarea problemelor ce ţin de competenţa noastră. Nu trebuie să mai vină la primărie pentru o hârtie sau alta, pentru că poate fi obţinută aici. Sperăm ca asftel să aducem primăria mai aproape de cetăţean", a declarat primarul Gheorghe Nichita.
Zeci de curioşi, la miniprimării
Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, era mare vânzoleală în centrele de cartier din Păcurari, Tătăraşi şi Nicolina. Noii agenţi de cartier aşteptau nerăbdători primele solicitări. Spre dezamăgirea lor însă, angajaţii municipalităţii nu au avut mult de lucru în prima zi. Aceasta, pentru că majoritatea ieşenilor au călcat pragul centrelor de cartier mai mult pentru a-şi satisface curiozitatea. "Cei mai mulţi au vizitat sediul, au spus că e frumos şi ne-au întrebat despre activitatea noastră", a declarat Alina Tănase, de la centrul din Tătăraşi. Ceva mai numeroşi au fost ieşenii din Păcurari. Încă din prima zi, agenţii de aici au avut de rezolvat şi câteva probleme. "Au venit la noi vreo 60 de ieşeni. Am avut mai multe solicitări privind certificate de urbanism. E vară, iar lumea îşi face modificări în apartamente", a spus Adina Samson, de la Centrul de cartier Păcurari. şefii municipalităţii speră ca, în scurt timp, să deschidă alte centre de cartier şi în Socola şi Alexandru cel Bun. Pentru amenajarea acestora,