Conducerea Spitalului de Obstetrica-Ginecologie a decis ca, pentru o perioada de doua saptamini, in unitatea spitaliceasca sa nu se mai consume produse din carne si oua, pentru a preveni aparitia de toxiinfectii alimentare.
Regimul vegetarian pentru pacientele internate la Maternitate se impune, dupa cum ne-a informat dr. Mioara Salcudeanu, managerul general al Spitalului de Obstetrica-Ginecologie, din cauza lucrarilor de renovare care se executa la bucataria spitalului si la spatiile frigorifice ale unitatii.
Pentru a nu se altera produsele perisabile datorita temperaturilor ridicate si pentru a se evita aparitia toxiinfectiilor alimentare,
pina pe 15 august, cind se estimeaza finalizarea lucrarilor de renovare in interiorul unitatii, hrana pentru pecientele internate va fi bogata in legume si fructe, respectindu-se numarul de calorii ale regimului vegetarian.
Pentru multe dintre paciente nu va fi greu sa renunte la carne si oua in acest interval, intrucit cele doua saptamini coincid cu postul Adormirii Maicii Domnului, care tocmai a inceput.
Conducerea Spitalului de Obstetrica-Ginecologie a decis ca, pentru o perioada de doua saptamini, in unitatea spitaliceasca sa nu se mai consume produse din carne si oua, pentru a preveni aparitia de toxiinfectii alimentare.
Regimul vegetarian pentru pacientele internate la Maternitate se impune, dupa cum ne-a informat dr. Mioara Salcudeanu, managerul general al Spitalului de Obstetrica-Ginecologie, din cauza lucrarilor de renovare care se executa la bucataria spitalului si la spatiile frigorifice ale unitatii.
Pentru a nu se altera produsele perisabile datorita temperaturilor ridicate si pentru a se evita aparitia toxiinfectiilor alimentare,
pina pe 15 august, cind se estimeaza finalizarea lucrarilor de renovare in interiorul unitatii, hrana pent