tot mai mult teren în România, mai ales în Capitală. Paintballul a devenit o opţiune pentru cei care vor să iasă, să-şi petreacă timpul liber în altă parte decât la terase sau în tot mai mult teren în România, mai ales în Capitală. Paintballul a devenit o opţiune pentru cei care vor să iasă, să-şi petreacă timpul liber în altă parte decât la terase sau în discoteci.
Jocul se desfăşoară printre cazemate, foişoare şi buncăre
Paintballul este un joc la care participă, de obicei, două echipe, dar sunt terenuri unde pot juca şi patru echipe. Regula principală este împuşcarea adversarului cu vopsea. Strategiile de joc sunt diferite: fie se elimină adversarii, fie mai intervine un steag la mijlocul terenului, pe care jucătorii trebuie să-l aducă în bază. "La Swat versus Tero se folosesc bile de culori diferite şi echipele încep din puncte de plecare diferite. Echipa care va reuşi să elimine toţi jucătorii adverşi, ea având cel puţin un jucător neeliminat, va fi declarată câştigătoare. Sau există şi jocul cu steaguri. Dar echipele îşi pot stabili singure regulile de joc", ne-a spus Andreea Savu, PR manager de la CityPaintball. Potrivit ei, echipele pot fi formate din 10, dar şi din doi sau 15 oameni. Meciul este supravegheat de un arbitru. "Cel mai important este să nu-ţi dai masca jos de pe faţă. Înainte de a intra pe teren se semnează pentru instructajul făcut", ne-a precizat Andreea. La CityPaintball din cadrul bazei Voinţa, echipamentele nu costă, se plăteşte numai pe numărul de bile folosit. "Nu există un număr minim de bile obligatorii, în medie se folosesc 100 de bile la un meci, iar acesta durează până când şi-au consumat bilele", a mai spus Andreea.
Zi de naştere serbată în camuflaj
Joi seară, Mary şi-a adus prietenii la Baza Voinţa, ca să-şi serbeze într-un mod inedit ziua de naştere. "Sunt pentru prima dată aici, ştiam