Alexandru Papadopol si Dragos Bucur fac parte dintre vedetele care si-au dorit si altceva pe langa o cariera pe marele ecran. Desi au incercat marea cu sarea, actorii nu sunt insa prea multumiti de mersul afacerilor.
Alexandru Papadopol si-a deschis un restaurant impreuna cu fratele sau, Mircea. Localul, care poarta chiar numele actorului a fost amenajat in doua luni de zile. Mircea si Papi ofera celor care le calca pragul un meniu bazat pe bucataria italiana. Cei care viziteaza locul cu pricina pot gasi si cateva preparate ceva mai speciale. De exemplu, clientii pot incerca la desert "Crepe a` la Papi", sau mai precis clatite cu inghetata, ananas, portocale si pulpa de piersica sau pot alege sa manance "Pollo a` la Papi" - piept de pui, sunca, branza topita si soté de ciuperci, totul stins cu vin.
Dragos Bucur a vrut un club pentru ca actorii si regizorii sa aiba un loc de intalnire. Asa a aparut Frame. Printre tablourile cu "frame-uri" din "Pulp Fiction", "Scarface" si alte productii poti bea in liniste un cocktail si poti da nas in nas cu actorul din "Baieti Buni" care uneori serveste si la mese.
Alexandru Papadopol si Dragos Bucur fac parte dintre vedetele care si-au dorit si altceva pe langa o cariera pe marele ecran. Desi au incercat marea cu sarea, actorii nu sunt insa prea multumiti de mersul afacerilor.
Alexandru Papadopol si-a deschis un restaurant impreuna cu fratele sau, Mircea. Localul, care poarta chiar numele actorului a fost amenajat in doua luni de zile. Mircea si Papi ofera celor care le calca pragul un meniu bazat pe bucataria italiana. Cei care viziteaza locul cu pricina pot gasi si cateva preparate ceva mai speciale. De exemplu, clientii pot incerca la desert "Crepe a` la Papi", sau mai precis clatite cu inghetata, ananas, portocale si pulpa de piersica sau pot alege sa manance "Pollo a` la Papi" - piept de pui, sunca, bra