În curând, hackerii vor avea tot mai multe probleme cu legea. La nivelul întregii ţări a fost lansată o amplă campanie de recrutare de personal specializat în securitate şi criminalitate informaţională. Absolvenţii facultăţilor de informatică au mari şanse ca, în perioada următoare, să devină ofiţeri specialişti ai Poliţiei Române. Inspectoratul General al Poliţiei Române va organiza concurs pentru încadrarea a 163 de posturi de ofiţeri şi agenţi, specialişti IT&C. Misiunile viitorilor ofiţeri vor fi din sfera combaterii atacurilor informaţionale şi securizarea reţelelor informatice ale Poliţiei.
Pentru Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Braşov sunt puse la bătaie două posturi de ofiţeri securitate. Astfel un braşovean va deveni ofiţer IT COMSEC (specializat în comunicaţii secrete), iar altul va deveni ofiţer IT COMPUSEC (specializat în protecţia calculatoarelor). Pentru alte inspectorate judeţene mai sunt scoase la concurs şi alte posturi, cum ar fi cele de web designeri, ingineri în telecomunicaţii, analişti programatori, administratori de reţea, electronişti şi ofiţeri de securitate IT&C.
După modelul multor ţări europene, nu este exclus ca la concursul de angajare să participe şi mulţi hackeri, hotărâţi să schimbe baricada.
Persoanele interesate, care doresc informaţii suplimentare cu privire aceste angajări, pot accesa site-ul Poliţiei Române, www.politiaromana.ro. În curând, hackerii vor avea tot mai multe probleme cu legea. La nivelul întregii ţări a fost lansată o amplă campanie de recrutare de personal specializat în securitate şi criminalitate informaţională. Absolvenţii facultăţilor de informatică au mari şanse ca, în perioada următoare, să devină ofiţeri specialişti ai Poliţiei Române. Inspectoratul General al Poliţiei Române va organiza concurs pentru încadrarea a 163 de posturi de ofiţeri şi agenţi, specialişti IT&C. Misiunile viit