Dupa 1989, trupa l-a cooptat pe Tiberiu Pop - claviatura, iar in 1995 Radu Manafu a renuntat definitiv la muzica in favoarea familiei.
In '84 apar pe discul "Formatii rock 8", pentru ca sa urmeze albumele individuale. Primul album apare in '87 si se numeste simplu "Celelalte Cuvinte", urmat in 1990, de "Celelalte Cuvinte II". In '92 apare albumul "Se lasa rau", in '95 "Armaghedon", "Vinil" in '96 si "Ispita" in '97.
Ultimul album de pe piata s-a lansat in 2004, "N.O.S", dupa abrevierea termenului comercial englezesc New Old Stock (noul stoc vechi).
ZIUA de Cluj: Cand si in ce imprejurari a luat fiinta trupa Celelalte Cuvinte?
Calin Pop: Ideea gastii exista din anii de liceu. De atunci eram impreuna cu Leontin Iovan (tobe) si Marcel Breazu (bas) intr-o formula numita Sonic, cu care cantam la balurile si serile dansante de pe atunci (in orasul natal, Oradea), nume care, la admiterea la facultatile din Timisoara, a fost schimbat.
ZIUA de Cluj: De ce acest nume?
Calin Pop: Deoarece cuvintele pe care le rostim ni se par prea putine pentru a exprima ceea ce simtim.
ZIUA de Cluj: Cum se poate caracteriza trupa Celelalte Cuvinte in cateva cuvinte?
Calin Pop: Bineinteles, in alte cuvinte decat celelalte.
ZIUA de Cluj: Dar muzica pe care o cantati?
Calin Pop: O muzica a cuvintelor!
ZIUA de Cluj: Ati fost comparati de multe ori cu Phoenix, cu toate acestea nici un album de-al vostru nu seamana cu celalalt. Care e explicatia?
Calin Pop: Comparatia s-a facut mai ales in perioada comunista, cand noi concertam prin tara si ei erau plecati, desi se cantau, stilistic vorbind, muzici diferite. Explicatia ar fi str