Philippe Bonnet, un reputat oenolog francez, renumit pentru vinurile sale rosii, conduce din aceasta vara echipa de oenologi a companiei Murfatlar.
"Oenologul francez Philippe Bonnet reprezinta o alegere fireasca, naturala, din doua mari motive. In primul rand, noile tendinte indica dezvoltarea pietei de vinuri rosii, iar in al doilea rand, in contextul integrarii Romaniei, vinurile noastre trebuie sa concureze cu celebre vinuri europene din Franta, Italia sau Spania. Philippe Bonnet este renumit pentru vinurile sale rosii, obtinand de-a lungul timpului numeroase distinctii: premiul de excelenta pentru Coteaux du Languedoc si Marele premiu de excelenta pentru Cantagals Rouge 2001", a declarat Radu Morar, directorul de marketing al Murfatlar.
Specialistul Philippe Bonnet a creat in 1984 o linie de imbuteliere a vinurilor "Bag in Box", iar in 2000 a dezvoltat o noua metoda de fermentare a vinului.
Compania Murfatlar a investit in ultimii 5 ani peste 12 milioane de euro in tehnologie si este lider pe piata de vinuri, cu o cota de 32%.
Productia de struguri din acest an este estimata la circa 23.000 de tone.
Philippe Bonnet, un reputat oenolog francez, renumit pentru vinurile sale rosii, conduce din aceasta vara echipa de oenologi a companiei Murfatlar.
"Oenologul francez Philippe Bonnet reprezinta o alegere fireasca, naturala, din doua mari motive. In primul rand, noile tendinte indica dezvoltarea pietei de vinuri rosii, iar in al doilea rand, in contextul integrarii Romaniei, vinurile noastre trebuie sa concureze cu celebre vinuri europene din Franta, Italia sau Spania. Philippe Bonnet este renumit pentru vinurile sale rosii, obtinand de-a lungul timpului numeroase distinctii: premiul de excelenta pentru Coteaux du Languedoc si Marele premiu de excelenta pentru Cantagals Rouge 2001", a declarat Radu Morar, directorul de marketin