Produsele pre-gatite se adreseaza publicului urban tanar, dinamic, cu un stil de viata modern, care nu are timp pentru pregatirea minutioasa a mesei, dar care doreste in aceeasi masura o alimentatie sanatoasa.
Piata romaneasca se imbogateste, incepand din luna aceasta, cu o noua gama de produse pre-gatite din carne de pui si de porc. Cordon Bleu, cotlet de porc, friptura si snitel de pui, frigarui, crochete si hamburger de pui sunt doar cateva dintre produsele nou-aparute pe piata romaneasca. Cordon Bleu este un preparat foarte gustos datorita combinatiei de piept de pui fraged cu sunca, pesmet si cascaval. Cotletul de porc este pregatit in mod traditional, iar friptura de pui, pregatita dupa o reteta originala, are un gust deosebit datorita procentului ridicat de piept de pui din compozitie (90%) si condimentelor atent selectionate. Hamburgerul de pui este fraged intotdeauna datorita calitatii superioare a pieptului de pui, a pielii de pasare si a pesmetului din compozitia sa.
CALITATE. Romanii prea ocupati, dedicati carierei, carora nu le ramane timp la dispozitie si pentru gatit, dar care vor ca alimentatia lor de zi cu zi sa fie si gustoasa si sanatoasa, pot rasufla usurati. Produsele pre-gatite constituie alternativa perfecta a unei mese savuroase. Aceste produse din carne proaspata sunt facute atat pentru cuptorul cu microunde, cat si pentru cel traditional.
Cristian Calin, consilier PR si Comunicare Agricola Bacau, spune ca aceste alimente pre-gatite nu sunt prajite, ci tratate termic. De aceea, ele pot fi consumate fara remuscari si de persoanele care nu vor sa ia in greutate. Siguranta produselor este garantata datorita procesului complex de prelucrare termica la 75° C. Datorita produselor pre-gatite, romanii se pot bucura de o masa delicioasa in doar cateva minute. Timpul mediu de pregatire pentru consum este de 7 minute, nefiind necesar