este tocmai aceea de a pune în valoare şi de a exploata financiar minunăţiile turistice ale Broşteniului.- Sunteţi de doi ani la Primăria Broşteni şi asta pentru că locuitorii v-au acordat este tocmai aceea de a pune în valoare şi de a exploata financiar minunăţiile turistice ale Broşteniului.
- Sunteţi de doi ani la Primăria Broşteni şi asta pentru că locuitorii v-au acordat credit în ceea ce priveşte promisiunile pe care le-aţi făcut în campania electorală. Aţi onorat aceste promisiuni?
- Cea mai mare parte a problemelor pe care le-am identificat şi propus spre rezolvare în anii mei de mandat a fost soluţionată. Sunt însă proiecte care ţin şi de viitor. Acestea vor fi onorate pe termen mediu şi lung. Priorităţile principale ale localităţii Broşteni sunt legate de infrastructură, însemnând drumuri, alimentări cu apă, canalizare şi epurarea apelor uzate, probleme de mediu, reparaţii la clădiri, construcţii noi etc. Rezolvarea acestor neajunsuri ale oraşului am abordat-o în cadrul unei strategii de dezvoltare a Broşteniului, care se va desfăşura pe parcursul mai multor ani şi cu finanţări din fondurile Uniunii Europene în perioada 2007-2013.
- Aţi enumerat mai multe proiecte pe care le aveţi în vedere pentru locuitorii oraşului Broşteni. De unde bani?
- Tocmai pentru că sunt multe de făcut pentru acest oraş, în cei doi ani de administraţie am dat întâietate întocmirii proiectelor care vor sta la baza accesării fondurilor europene. Spre România vin bani de la Uniunea Europeană. Totul este să-ţi faci bine temele, să vii cu propuneri de dezvoltare viabile şi după aprobarea proiectelor să respecţi termenele de execuţie şi, mai ales, termenii în care ţi s-au alocat banii.
- Concret, ce aţi realizat în cei doi ani de mandat pentru oraşul Broşteni?
- Un tablou al desfăşurării acţiunilor noastre s-ar prezenta astfel: am finalizat reparaţiil