CSM a avut, ieri, în lucru cazurile a două judecătoare, care demonstrează că sistemul jucidiar românesc este presărat şi cu alt tip de scandaluri, nu numai legislative. O judecătoare acuză CSM a avut, ieri, în lucru cazurile a două judecătoare, care demonstrează că sistemul jucidiar românesc este presărat şi cu alt tip de scandaluri, nu numai legislative. O judecătoare acuză că i s-au furat ovulele, alta este implicată într-un scandal de lesbianism.
Judecătoarea cu ovulele "furate" a refuzat controlul psihiatric
Aura Gabriela Popescu, detaşată la Curtea de Apel Piteşti, a intrat în atenţia CSM după ce a refuzat să se supună unei expertize psihiatrice cerute de preşedintele Curţii de Apel Bucureşti, instanţă la care a activat. Ea a făcut plângere la Parchet, considerându-se victima unor traficanţi de embrioni umani. Ea reclamă că în urma furtului ovulelor ei s-ar fi născut fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, Mihnea, dar şi fetiţa unui judecător din Craiova.
Popescu a refuzat însă, ieri, din nou, să facă o expertiză psihiatrică la Centrul
Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu, clinică agreată de CSM. Motivul îl reprezintă faptul că această clinică ar aparţine de MApN, iar judecătoarea consideră că militarii ar putea primi ordine să dea un rezultat defavorabil ei. Petrescu a arătat că, potrivit expertizei psihiatrice făcute în oraşul natal, Slatina, nu ar avea probleme mintale. Ea spune că nu există motive întemeiate pentru a face un control psihiatric şi chiar consideră această situaţie ca fiind "degradantă şi jignitoare"."Judecătoarea lesbiană", audiată în şedinţă secretăVeronica Dobozi, de la Curtea de Apel Bucureşti, a ajuns la CSM, ieri, după ce o fostă colegă de la Tribunalul Mureş, Klara Ceapă, a făcut plângere pe numele acesteia sub acuzaţia de ameninţare cu moartea. Dobozi este acuzată că, părăs