"Nu stiu cum reuseste", de Allison Pearson (Ed. Polirom, colectia CHIC). Despre bani, femei, soti, copii, bone, amanti, sex, timp si, din nou si nu in ultimul rand, despre bani.
"Nu stiu cum reuseste", de Allison Pearson (Ed. Polirom, colectia CHIC). Despre bani, femei, soti, copii, bone, amanti, sex, timp si, din nou si nu in ultimul rand, despre bani. Kate Reddy, administrator de fonduri in ditamai centrul financiar al Londrei, mama a doi copii mici si sotie a sotului care castiga cu mult mai putin. Kate, mama care habar n-are de mancarea preferata a fetitei sau de momentul cand micuta a decis ca rozul nu mai e culoarea preferata, sotia care prefera o felatie doar pentru ca dureaza mai putin si ea e-n criza acuta de timp, prietena care amana la nesfarsit intalnirile cu "fetele", dar mai ales managerul dedicat, care stie indicii bursieri pe de rost si, desigur, al carui best friend e nimeni altul decat banul. In fine, Kate e mama si sotia si managerul care-si doreste cu disperare emotiile aventurii extraconjugale, e modelul de femeie care demonstreaza ca nu mereu barbatii detin controlul. Si chiar daca, pentru scurta vreme, insasi Kate e gata-gata sa plece capul si sa confirme mitul femeii casnice, Allison Pearson decide sa nu lase misoginismul sa triumfe. Primul roman al autoarei, devenit repede best seller, e un roman despre femei si adresat femeilor. Tandrete, acolo unde e cazul, daruire - nu totdeauna dozata coerent, sex, parinti, copii, soti si bani. Departe de a reprezenta o confirmare a faptului ca totul se reduce la bani, e insa confirmarea faptului ca totul porneste de la bani. Si la un moment dat tot acolo se si opreste. Doar ca s-o ia de la capat. (Miruna Mihalcea)
"Nu stiu cum reuseste", de Allison Pearson (Ed. Polirom, colectia CHIC). Despre bani, femei, soti, copii, bone, amanti, sex, timp si, din nou si nu in ultimul rand, desp