Revin asupra articolului dedicat in revista "Formula As Vitaminei B si efectelor sale asupra sanatatii.
Afirmatiile cuprinse in articolul respectiv sunt absolut reale. Am suferit pana la 52 de ani de o constipatie cronica, de care nu ma putusem vindeca, cu toate medicamentele sau leacurile luate. In plus, incepusem sa port ochelari cu dioptrii mari si parul imi cazuse masiv. Eram foarte irascibila si chiar depresiva. Aveam 52 de ani cand am emigrat in Australia, cinci copii, divortasem la 42 de ani si fara sa mai am de atunci activitate sexuala. Depistata ca am diabet, la putin timp de la sosirea in Australia, am fost internata pentru stabilirea tratamentului. La analize, am aflat ca am si hepatita C, dar si o masiva scadere a Vitaminei B din corp. Sub supraveghere medicala, pe langa tratamentul pentru diabet si hipertensiune, am urmat si un tratament cu suplimente de vitamina B. Intai injectii si apoi, periodic, B Complex. Si in alimentatie am consumat in cantitati mari vitamina B: uleiul de masline, masline sub toate formele, margarina de masline, peste, dar si vegetale: broccoli si spanac verde (nu congelat), usturoi si ceapa, crude, nu gatite. In fiecare dimineata, mancam o felie de paine de casa, frecata cu usturoi, stropita cu cateva picaturi de ulei de masline si presarata din belsug cu patrunjel tocat. Laptele il beam nefiert, iar cafeaua am inlocuit-o cu surogat de cafea, din radacina de cicoare (Frankcafeaua de pe timpuri sau cafeaua Unic din Romania). In primul rand, am scapat de constipatia cronica care ma chinuise din copilarie. Parul mi s-a refacut, treptat, si am avut bucuria sa constat ca nu mai am nevoie de ochelari. In plus, acest nou mod de alimentatie m-a "scapat" si de virusul hepatitei C. In urma cu 17 ani, cand am intrebat medicul care este urmarea acestei hepatite "castigate" in urma unei operatii de sarcina extrauterina, cu o perf