Nebunia StudCardurilor a cuprins intregul oras de pe Somes, mai ales ca studentii la buget beneficiaza de abonament de transport in comun lunar pe doua linii gratuit. In ceea ce priveste eliberarea cardurilor, lucrurile nu sint chiar atit de roz. Mai multi studenti reclama faptul ca nu si-au primit cardurile, cu toate ca au achitat taxa de eliberare, si asta acum mai bine de patru luni de zile.
Unii dintre ei sustin ca au platit taxa de 10 lei, iar in schimb nu au primit nici macar un bon de casa. De asemenea, haosul troneaza si pe listele pe care sint trecuti beneficiarii ale caror carduri au fost eliberate, listele online fiind diferite de cele afisate la sediul de eliberare a StudCardului.
Directorul Proiectului StudCard, Iancu Serbanescu, ii acuza de aceasta situatie pe reprezentantii bancii BRD, cea care finanteaza practic intreaga actiune. „Din luna august, nu ne mai ocupam de primirea cererilor si de eliberarea StudCardurilor, aceste lucruri fiind realizate exclusiv de reprezentantii BRD", mentioneaza Iancu Serbanescu.
Contactati telefonic, oficialii bancii au aminat sa ofere un raspuns privitor la aceasta situatie, invocind politica interna a institutiei.
Proiectul StudCard nu este la prima abatere. In aceasta vara, inspectorii OPC au amendat Consortiul Organizatiilor Studentesti (COS) pentru mai multe nereguli, printre care si publicitate inselatoare si emitere de carduri fara chitante. Totodata, si Garda Financiara a amendat COS-ul, pentru emiterea a 100 de carduri gratuite. Nebunia StudCardurilor a cuprins intregul oras de pe Somes, mai ales ca studentii la buget beneficiaza de abonament de transport in comun lunar pe doua linii gratuit. In ceea ce priveste eliberarea cardurilor, lucrurile nu sint chiar atit de roz. Mai multi studenti reclama faptul ca nu si-au prim